Home Gezonde keuken

Bronnen


cardiocooking
Gezonde keuken

Iedereen wil lekker eten en gezond blijven.
Gezonde voeding wordt door sommige mensen geassocieerd met duur, alternatief en bewerkelijk. Bovendien zou de gezonde keuken minder smakelijk zijn.
De huidige trends op kookgebied (denk aan Jamie Oliver en de vele kookprogramma’s op TV) laten zien dat gezonde gerechten met onder andere verse groenten, kruiden, vis en olijfolie er prachtig uitzien, heerlijk smaken en bovendien ook nog eens leuk om te maken zijn.
Zelfs in de supermarkt is tegenwoordig een enorm aanbod aan verse produkten te vinden, zodat dat de benodigde ingrediënten voor iedereen binnen handbereik zijn.
Ook nieuwe bereidingswijzen (stomen, grillen, bakken in olijfolie) dragen bij aan een gezondere levensstijl.

De recepten van Cardiocooking zijn naast gezond voor hart en bloedvaten niet te bewerkelijk, goed van smaak en mooi om te zien zodat je er ook rustig tijdens een etentje mee voor de dag kunt komen.

zie voedingsmiddelen
zie bereidingswijzen
zie fabels & feiten